Blog – (Nap og Nyt)

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2013

Denne her fandt jeg i Kristeligt Dagblad – og kunne ikke stå for den.  Så undskyld KD – jeg håber på tilgivelse.   (skriften kan gøres større ved at holde  Ctrl nede , mens du scroller med musen)

5

 

April 2013

Nu faldt jeg for en gangs skyld  i, og tog telefonen, selv om der bare var streger på nummerviseren. Det var selvfølgelig igen en person der ville sælge mig noget. Det sker jævnligt at nogen ringer i den tro, at jeg kan overtales. Men hvis der ikke står et nummer er jeg som regel kold. Jeg skal nok selv henvende mig, hvis jeg vil købe noget.

 

Marts 2013     Lige hjemkommen fra en uges ophold sammen med Hilda og gode venner på Askov Højskole –  Syng for Livet !  En uge med gode musik-og sangrelaterede foredrag  samt koncerter – og ikke mindst OS SELV. Hvor er det herligt når så mange sangglade mennesker synger i flok.  Det kan man godt leve længe på.

 

IMG_4942

Askov Højskoles vartegn,er tårnet, som  blev renoveret i 2010.

 

Juli 2010        Järvelän Pikkopelimannit  ( de små spillemænd fra Järvelän) , Finland, også kaldet JPP. Optagelsen er fra sommeren 2010 ved en concert for et entusiastisk publikum på Cafe Ellegaard, Sønderjylland.  Man kan høre, men desværre ikke se Timo Alakotila, som lægger bund med sit trædeorgel, (salmecykel),  hvilket ikke er almindeligt på disse kanter, men er et kendetegn for JPP.       KLIK HER FOR VIDEO          (480 X 360 )

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.